Wikki’s JulKattPaket nr 11 – nu igen!

IMG_1055[1]
Ja här är det igen, mitt elfte JulKattPaket! Nu kör vi igång den näst sista auktionen!!! Tass på er, häng med nu och dela inlägget så mycket ni kan, och jama friska bud!!!

JulKattPaket nr 11:
I det här paketet bor det tre lite gammaldags porslinskatter med försiktig uppsyn – och de har samlat på sig en hel massa roliga julsaker, ganska mycket i samma stil som mina tidigare auktionspaket.
Det speciella i det här paketet är nog smyckena:
IMG_1062[1]
Det är en söt liten julgransbrosch, ett katthårspänne med dingliga tassar och peppiga lilarandiga kattörhängen! Mjau och så ser ni mitt fina kattgräs i årets edition i bakgrunden också. (Odlingsinstruktion medföljer så klart!)

NOTERA:
Startbud för varje paket är  100 kr,

Katten Mimmi har bjudit 250 kr!
och behållningen går till katthjälp i någon form.  Bud lämnas i kommentar just under denna ”tråd”!

Den som har högsta bud på måndag kväll den 18/12 kl. 21.00 har vunnit paketet och kommer då att få meddelande om hur betalning görs. Och Wikki Goodies bifogas som alltid!!

Dela, tipsa om och sprid dessa auktionsinlägg också, är ni snälla!! Överallt där det passar – på din katthemssida, din blogg eller något kattforum!! NosPussTack!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Wikki’s JulKattPaket nr 11 – nu igen!”

 1. Mjau, nu slår jag på stort och budar 250 för paket 11!
  Matte har fått ett betalt kattvaktsjobb över jul igen så jag tycker att vi har råd.
  Vi skippar även julmat. Matte kanske unnar sig en fryspizza…
  Och jag får givetvis tonfisk!
  God jul på dig, Wikki med servicepersonal!
  Nospussar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *