Ska det krångla så krånglar det ordentligt!

fluvirusesw
Det är i alla fall vad Stora matte suckar om – på nåt sätt har hennes Skype börjat skicka meddelanden på ryska. Så nu håller hon på att minröja sin dator! Men så här söta virus kan man väl behålla??

Jag har tagit över att fixa de två sista auktionspaketen, de kommer strax!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *