Vi tre glada katter i vårt hus på ”landet”…

3b

Tänk att det ändå ordnade sig till slut, och Husse och Matte fixade så att Nova, Sweet och jag fick ett eget hus på ett eget ”Landet” – som vi ser det i alla fall!
Här är toppen med många rum och våningar och en braskamin som värmer oss på vintern och Matte har lovat att vi ska få större uteställe än nätade verandan till sommaren! Kurr vad livet kan vara gott för en liten f d katthemsmisse!

ns

wk

tr

3

ws2

n

u3

u2

ut

ws

s3

w2

s2

wsn

w

sw

wos

Ha det skönt och var rädda om varann i jul!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *