Mitt paket, åh, mitt!!!!

En kär vän kom ihåg min födelsedag och nu suckar matte över att jag försökte öppna presentpåsen själv… Det yr grått pappersludd överallt, påstår hon och kallar mig ”fyrfota långkload påsmarodör”!???
IMG_3373[1]
Men matte, jag tassade verkligen bara lite grann på mitt fina postpaket,
och det doftade ju av mitt älsklingsgodis! 180426 TIGGA STICKSTack, underbara Smiley, du vet verkligen vad jag gillar! *svansdans*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Mitt paket, åh, mitt!!!!”

 1. Hej Wikki! Vad glad jag är av att se att du och bloggen finns kvar! ? Kom att tänka på dig när jag såg en jättevacker teckning på Instagram som liknande dig.

  Många år har gått sen jag förlorade min Ragdoll Alvin och slutade blogga. Minns när du skickade mig havre som jag odlade på balkongen som han älskade ?
  Efter det har jag haft en hittekatt och en Burma som tyvärr även de är borta idag. Nu har jag jag en 1 årig Ragdoll som heter Gudrun. Hoppas på att få ha henne länge i mitt liv. Hon kan apportera, pratar mycket och hittar på massa bus!

  Jag har nyligen varit och besökt mitt närmsta katthem, Öbacka djurhem som ligger ca 8 mil från mig. De har ett väldigt fint katthem och jag har blivit stödmedlem där. Ska åka till fler gånger i sommar. Glad att det finns sådana som dig kämpar för de hemlösa!

  Förresten, använder du dig av Instagram eller Facebook?

  Kram och nospuss!
  Nina och Gudrun

  1. Hej Nina – och kurr till Gudrun!
   Jag är lite omodern och använder bara min tassblogg här! Men matte facebookar och det gör Stora matte också. Då passar jag på att de får dela länkar till min inlägg.
   Och kattgräs, det kan Stora matte fortfarande serva med!!!
   NosPuss Wikki

   1. Kattgräs odlas för fullt här. Gott hälsar Gudrun! Har en innätad balkong där hon trivs. Nu ska vi bli bättre på att följa din blogg! Så mycket intressant och roliga saker du delar med dig av. Hoppas du trivs i den korta sommarpälsen nu. Kram och kurr
    Nina och Gudrun

    1. Kurr vad kul – och jag har fortfarande massor av kattgräsfrö, om du behöver! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *