Tämligen rika???!

Det här är ett efterlämnat tasskonstverk från vår berömda vän, KantarellKatten Ville från Landet, det heter ”Extra lycklig!” och är
ett art performance på väggen i det sydvästra sovrummet…:
art by t

Varför visar jag nu detta? Jo, jag konstaterar att ett ganska mediokert konstverk med bara tre klös har inbringat 16,3 miljoner kronor på Stockholms auktionsverk. Med andra ord måste ju Villes konst (Och
den som säkert många av er medkatter runtom i the catnet skapat!)
även den ha ett motsvarande värde – räknat per riv i tapeten?!!!

IMG_4729

Det tål verkligen att begrunda, när man ligger här och njuter av sommarfläktande vindar på balkongen! wikki 180519

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *