Wikki’s JulKattPaket nr 12 – grande finale!!!

Det här paketet är något alldeles extra, det sade jag ju redan tidigare!!!
Det vill säga att jag har ju tassat ned extra extra extra av nästan ALLT:
IMG_1068[1]
Så håll till godo, kära kattvänner och vänkatter och ge ett bud på JulKattPaket nr 12:
IMG_1069[1]
I det här paketet finns två busiga tomtekatter och deras små medhjälpare, de har med sig en massa julpysselsaker och tjusiga dekorationer.

Och inte bara det: I detta paket finns TVÅ julpepparkakskattmått, både årets modell och fjolårets!!! Plus mitt ekologiska KattGräs!

Vi har saltat på med härliga smycken dessutom, ett halsband med ett hjärta och en klurig lyckokatt, eleganta örhängen och söta hårspännen!

Julbelysningen följer givetvis också med, så här juligt lyser den:
IMG_1073[1]

NOTERA:
Startbud för varje paket är  100 kr,
 
Sir Cedric och Sir Rufus bjuder 200 kr!
och behållningen går till katthjälp i någon form.  Bud lämnas i kommentar just under denna ”tråd”!

Den som har högsta bud på måndag kväll den 18/12 kl. 21.00 har vunnit paketet och kommer då att få meddelande om hur betalning görs.
Och Wikki Goodies bifogas som alltid!!

Dela, tipsa om och sprid dessa auktionsinlägg också, är ni snälla!! Överallt där det passar – på din katthemssida, din blogg eller något kattforum!! NosPussTack!

PS: Den som bara vill beställa lite kattgräsfrö utav mig kan maila till bloggkatten@hotmail.com  DS.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Wikki’s JulKattPaket nr 12 – grande finale!!!”

  1. Allra sötaste Wikki, är det ingen som har budat på julpaket nr. 10??? Ska vi överraska någon katt och/eller kattvän med ett paket som jag budar på men mottagaren är ngn. annan? Kom med förslag, så är jag med! Delad glädje är dubbel glädje osv.
    Nospussar Smiley

    1. Kurr Smiley, du har alldeles rätt.. Ibland får man jama lite högre, men det känns som att jag stressat väldigt många med mina julpaket?!! Din idé är toppen… Jag ska dock bara redovisa läget i ett inlägg – men händer inget så kan vi ju hjälpas åt att se till att paketet kommer någon till glädje! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *