Wikki’s JulKattPaket nr 4

Nu kommer ”fyran” dvs den 4e auktionen” i min serie JulKattPaket:
IMG_0664[1] JulKattPaket nr 4:

I det här paketet finns tre gråa kattsyskon, två söta fåglar och två passande juldukar med fåglar på , ett par tuffa kattörhängen, en kattpepparkaksform, lite julpynt, myntakudde modell ”Misons KattSpermie” och lite pysselsaker!!

NOTERA:
Startbud för varje paket är  100 kr,
Mimmi har bjudit 150 kr
Busan och Pyret bjuder 250 kr
Puma jamar bud på 300 kr!

och behållningen går till katthjälp i någon form.  Bud lämnas i kommentar just under denna ”tråd”!

Den som har högsta bud på fredag kväll den 8/12 kl. 21.00 har vunnit paketet och kommer då att få meddelande om hur betalning görs.

Framöver kommer 8 auktionspaket med kattigheter till! Alla paket är olika och presenteras fram till Lucia. Och Wikki Goodies lägger jag alltid med!!

Dela, tipsa om och sprid dessa auktionsinlägg också, är ni snälla!! Överallt där det passar – på din katthemssida, din blogg eller något kattforum!! NosPussTack!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Wikki’s JulKattPaket nr 4”

 1. Mjau, så fint med grå katter!
  Och så underbara örhängen. De vill jag ge till matte i födelsedagspresent! (Julklapp har jag redan åt henne. Men hon fyller år några dagar innan jul så då borde hon ju också få något.)
  Så jag buder 150 kronor igen!
  Nospuss från Mimmi

 2. Åh vad jag älskar ert julpaketsintiativ ?
  Var längesen vi var online ned men detta får vi inte missa.
  Bjuder 300 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *