Wikki’s JulKattPaket nr 5

Oj, vad jag helt klart måste jobba på hårdare för att få dessa små auktioner att nå ut till KattFolket??? Snälla vänner, hjälp mig lite om ni kan! ♥ ♥ ♥
För här är nu den femte ”auktionen”:

IMG_0667[1] JulKattPaket nr 5:
Här kommer två fina prydnadskatter medförande bl a ett stort silvrigt hjärta, samt ett lite mindre att hänga om halsen! Du får också en kattpepparkaksform, en decoupagad liten ljuslykta, myntakudde, lite julpynt och några pysselsaker m m!!

IMG_0668[1]
NOTERA:
Startbud för paketet är  100 kr,
Smiley har bjudit 200 kr!
och behållningen går till katthjälp i någon form.

Bud ska läggas i kommentar under denna ”tråd”!
Eftersom jag Wikki INTE har en egen FB-sida så är det hit jag ber er tassa in glada bud! Men dela gärna och tipsa andra om detta via din FB eller blogg! Den som har högsta bud på söndag kväll den 10/12 kl. 21.00 har vunnit paketet och kommer då att få meddelande om hur betalning görs.

Jag har 7 små julkattpyssel- och myspaket kvar. De återstående kommer att presenteras fram till Lucia. Som alltid tassar Wikki ned lite extra i alla paket!

Dela, tipsa om och sprid dessa auktionsinlägg också, är ni snälla!! Överallt där det passar – på din katthemssida, din blogg eller något kattforum!!Kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Wikki’s JulKattPaket nr 5”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *