Wikki’s JulKattPaket nr 3

Vet ni vad det envisaste i hela Närke är?

Jo, det är en viss svartvit katt med en idé om att sprida julglädje i form av auktionspaket!!! Så här kommer ännu ett, den tredje ”auktionen” i min serie JulKattPaket:

JulKattPaket nr 3: I det här paketet finns en en rosa kattmamma med två små ungar, en katt/hund-julhalsduk, ett smycke, en ”sladdmus”, en kattpepparkaksform, lite julpynt, myntakudde och några pysselsaker!!

IMG_0663[1]NOTERA:
Startbud för varje paket är  100 kr,
Smiley har bjudit 200 kr <3
Sven har bjudit 250 kr <3
och behållningen går till katthjälp i någon form.  Bud lämnas i kommentar just under denna ”tråd”!

Den som har högsta bud på torsdag kväll den 7/12 kl. 21.00 har vunnit paketet och kommer då att få meddelande om hur betalning görs.

IMG_0661[1]Framöver kommer ytterligare 9 små julkattpyssel- och myspaket med kattigheter och juleglans. Alla paket är olika och presenteras fram till Lucia. Och lite Wikki Goodies följer ju med så klart!! Mitt KattGräs för i år bl a!

Dela, tipsa om och sprid dessa auktionsinlägg också, är ni snälla!! Överallt där det passar – på din katthemssida, din blogg eller något kattforum!! NosPussTack!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Wikki’s JulKattPaket nr 3”

  1. Härligt med envishet för ett gott syfte! Du kanske ska göra som Mimmi och låna Stora mattes facebook-konto för Dina auktioner! Matte & jag uppsKATTar verkligen alla bra ideér för att hjälpa katter som inte har det så bra (milt uttryckt!). Budar 200:- för paket nr. 3. Älskar Ditt egenodlade kattgräs!
    N0spuss & goooos Smiley.

  2. Hej Wikki, folk och fä har nog inte riktigt fattat att du är tillbaka igen! Har saknat dina auktioner men som tur är har ju Mimmi axlat din mantel lite grann! Jag budar 250 :- för paket nr 3. Tänkte ge matte de små rosa katterna i julklapp, hihihi, buff Sven

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *