Wikki’s JulKattPaket nr 1

IMG_0621Ibland måste vi katter räcka ut tassen för att hjälpa varandra!
Så här är nu den första ”auktionen” i min serie JulKattPaket:

JulKattPaket nr 1:
Här kommer två små söta porslinskatter i ett nätt format, medförande bl a ett stjärnmönstrat kuddfodral, en kattpepparkaksform, lite julpynt och några pysselsaker!!

NOTERA:
Startbud för varje paket är  100 kr, och behållningen går till katthjälp i någon form.
Bud ska läggas i kommentar under denna ”tråd”!
Eftersom jag Wikki INTE har en egen FB-sida så är det hit jag ber er tassa in glada bud! Men dela gärna och tipsa andra om detta via din FB eller blogg! Den som har högsta bud på måndag kväll den 4/12 kl. 21.00 har vunnit paketet och kommer då att få meddelande om hur betalning görs.

Under de närmaste dagarna följer ytterligare 11 små julkattpyssel- och myspaket med kattigheter och juleglans. Alla paket är olika och presenteras fram till Lucia. Som alltid tassar Wikki ned lite extra i alla paket!

IMG_0619

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Wikki’s JulKattPaket nr 1”

    1. Det gläder mig att du tycker det!
      och snälla Smiley, buffa din matte mycket mycket fint från mig och tacka särskilt för alla gånger som hon tassat hjälpslantar till mina projekt!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *