1 december – en bra dag för något nytt!

IMG_0359[1]Hej kattvänner och vänkatter där ute i decembermörkret!
En glad Wikki höjer här nosen och pejlar med morrhårsradar…
Ni finns väl kvar där ute någonstans?

Vintern är här och med den – som vanligt – många katter där ute i natten som inte har det lika varmt och skönt som du och jag, många som inte får mat eller trygghet i en kärleksfull människas famn… eller julklappar!

Så jag tänker börja december med en liten julkattsauktion!

IMG_0620Här har jag gjort i ordning 12 små julkattpyssel- och myspaket med kattigheter och juleglans. Alla paket är olika och jag tänker presentera dem ett i taget från och med i morgon och fram till Lucia. Startbud för alla paketen är  100 kr, och sedan hoppas jag så klart att många ska jama in ett generöst bud, för behållningen kommer som alltid att gå till någon behövande katt eller katthjälpare!

NOTERA:
Bud ska läggas i kommentar under presentationen av resp. julkattpaket här på min blogg! Tack!

Eftersom jag Wikki INTE har en egen FB-sida så är det hit jag ber er tassa in glada bud! (Men dela gärna och tipsa andra om detta via din FB eller blogg!)

Så spetsa öronen och vässa klorna, putsa pälsen och var redo! *kurr!*

I morgon börjar vi auktionerandet med bilder på allt fint i den korg som ska få bli JULKATTPAKET NR 1 med tillbehör. I två dagar kommer det sedan att gå att lämna bud, och så slår vi in paketet i ett fint julpapper och ser till att det når dig innan jul!!!

IMG_0551[1]

PS. Tillverkning av Hittekattsband pågår – men vi har tyvärr fått leveransproblem med påsarna till dem! Håll tassar och tummar att rätt storlek levereras på måndag! DS.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “1 december – en bra dag för något nytt!”

  1. Sååå jätteglad jag blev när matte & jag upptäckte att min Älsklings kattjej Wikki är tillbaka i sin blogg!
    Varmt välkommen tillbaka! Stooooor nospuss från Smiley <3<3<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *