Vådan av att vara på vift för länge

shäll3200 kommentarer ,ark
Alldeles för länge har min blogg legat vilande. Mycket annan kattkontakt i cyberkattnätverket också. Det märks inte minst på den enorma samlingen väntande kommentarer, varav antagligen 99% är skräppost…

Så nu är det bara att klösa sig igenom alltihop!

Det här tycker jag också är fascinerande:
Jag är katt men har ett skäll-kort???shäll
Det är ju praktiskt!!! *fnissar så att pälsen hoppar*
Mindre praktiskt är när man ska försöka komma ihåg lösenord till katt-sajter som inte blivit besökta på en tid – eller inser att gamla bloggkollegor på många håll endera skrotat sina fina bloggar (För att gå över till FB eller insta…) eller ledsamt nog själva lagt tassarna i vädret.

bloggar2
Lättad ser jag att några pälsiga vänner finns i alla fall kvar!!!

Ha nu ögonen öppna och morrhårren spetsade:
I morgon kommer ett nytt JulPaket att bjuda på!!!
w2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *