Gissa vad det är för dag idag??!

IMG_6456

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Gissa vad det är för dag idag??!”

 1. Jamarstort GRATTIS på 10-årsdagen allra sötaste Wikki! Nospussar & gos i massor från
  Smiley, PS hade tänkt att skicka ett litet paket, men vet inte riktigt vad Du tycker om i godisväg& liknande DS.

  1. Åh kurr jag ska väl erkänna att jag är förfärligt förtjust i sticks, men jag tycker lika mycket om gos och kli under hakan…. NosPuss Wikki

 2. Hipp hipp mjau mjau
  Wikki på din 10-årsdag!

  Många grattis kramar önskar
  Goliat och hans två benta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *