Ikea har visst fått kattfnatt…

mattram-kudde-vit__0427970_PE583185_S4
Nu finns kattmönstret MATTRAM som nyhet – i svart-vit gardin och kudde, samt i orange metervara, och till ett hyfsat pris. Kanske en tröst för alla er som missade de kattiga skålarna och sakerna i snabbt slutsålda serien GILTIG!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Ikea har visst fått kattfnatt…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *