Tänk att jag är tio år idag!!!

Mjau, jag känner mig lika ung som alltid!10
Matte har gjort en speciell Wikki-tårta till mig:min tårta
Vaniljkrämen var jättegod! *spinner*
Och som alltid, så tänkte jag fira min födelsedag med att ge bort något bra:
IMG_6537
Här är tre tallrikar med matglada katter… De verkar ha tröttnat på fiskben och vill ha godis och grädde kanske… Kanske är det katter på ett katthem, kanske är det missar hos en duktig katthjälpare/förening. Eller kanske är det katter hos någon med liten plånbok som ändå troget räddar behövande missar?? Under varje tallrik gömmer sig ett ”skapligt” presentkort på kattmat/kattsand!

Vem/vilka skulle du vilja ge ett sådant presentkort till? Skriv ditt förslag i en kommentar till det här inlägget och berätta vem/vilka och motivera varför! Gärna med ett talande exempel! Lämna också en kontaktuppgift till den föreslagna, och till dig själv, och detta senast den 7/5 kl 20.00!

Jag kommer att välja ut de tre bästa motiveringarna – du som lämnat ett vinnande förslag kommer att få en av de röda kattallrikarna och lite annat smått och gott i en Wikki Goodie Bag! Och den du föreslagit kommer att få presentkortet till sina katter!

Bättre sätt att fira sin födelsedag kan man väl knappast tänka sig? Tass på er!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Tänk att jag är tio år idag!!!”

 1. Grattis Wikki ännu en gång från Puma och Co.

  Matte skulle gärna vilja ge ett presentkort till Maritha som har katthemmet kompis.
  Hon jobbar verkligen i motvind just nu då hon försöker få ner antalet katter på katthemmet till en mängd som hon klarar av, dåligt med volontärer och dålig ekonomi har tagit ut sin rätt där tyvärr.
  Det hon kämpar med just nu ekonomiskt sett är att vissa av de äldre katterna på katthemmet behöver se över sina tänder, ngt som kommer bli mycket kostsamt. Några har redan varit iväg men fler kommer det bli, vi vill ju absolut inte att någon katt går och har ont så kontrollen är viktig.
  Så därför tror jag att ett presentkort skulle göra henne himla glad i den mkt jobbiga tid hon har framför sig just nu.

 2. Hurr Jam finaste Wikki! Härligt med tårta på födsledagen!

  Vi tycker att Södertälje Katthem behöver få ett tillskott.
  De har tagit emot många katter från ett hem där de var alldeles för många, flera av katterna var sjuka och vi vet att katthemmet sliter extra hårt för att få ihop det nu.

 3. Först vill vi i kör jama Grattis och Jam må du leva!
  Vi har klarat under kvällen på vem vi vill nominera, det finns flera fankattiska katter och tvåbeningar att välja på, men nu har vi kommit fram till vårt beslut.
  Vi vill nominera Paula Boman https://bomansblog.wordpress.com/
  Hon är helt fankattisk tycker vi! Hon hjälper till på Södertälje katthem, hon tar tass om jourkatter förutom sina egna lurvbollar, hon ägnar massor av tid på skyggisar vilket får mitt hjärta att smälta lite extra, hon syr jamarfina väskor och liknande som hon säljer till förmån för katter. Vi tycker helt enkelt att hon är fankattisk
  *nosbuffar*

 4. Grattis fina Wikki. Hurra! Va snygg du är fastän du passerat tant 😉

  Jag skulle vilja nominera mitt Livbojen. Hade inte mina människo-mammor räddat mig från misären som kattunge så hade jag nog inte levt idag…. Idag är jag tre friska och busiga år gammal (lite för ung för dig Wikki 😉 *jamfnissar* Men jag skulle vilja ge presenten till mina systrar och bröder som kommer in i tryggheten via Livbojen. Kanske kan de få nåt extra smaskigt..

  Nospussar från Junior

 5. Våra allra varmaste kattulationer! Tänk att du redan blivit 10 år ung, Wikki. Vi höjer svansarna i honnör.<3

 6. Hipp, Hipp!

  Många kattulationer från ligan o husse här en dag sen.

  Många tassar

 7. Matte och jag vill nominera Mimmis Matte, för att hon hade mod & hjärta att adoptera en så kallad skygg katt. Relationen mellan Matte & Mimmi beskrivs så kärleksfullt i bloggen ”Livet enligt Mimmi”.Bloggen kan inspirera till att flera blivande kattägare vågar välja en rädd, otrygg och blyg liten katt nästa gång de t.ex. besöker ett katthem! Smiley (som är allt annat än objektiv!) tycker att Mimmi ska få massor av kattmat & godis, bara för att hon är så söööööt… <3<3<3 Smiley

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *