Mina KATTonger har kommit!

IMG_6508
Oj vad spinnande det ska bli att packa upp dem – tack, snälla Belle och Klostermatte Carina för leveransen!!! (För det var Belle som var den ”konstiga gästen” hos oss igår!)IMG_6534
Tack snälla Lillemor för att jag fått en otrolig kattsamling att förvalta så att den ska ge slantar till hemlösa katter! Jag har valt ut 100 fina katter som ska bli en alldeles speciell gåva (Men mer avslöjar jag inte förrän den överlämnas!) och sedan kommer vi ändå att ha en hel massa katter kvar tills det är katthemsbord på NERKs kattutställning i Örebro den första helgen i juni! Då kommer ni som hälsar på oss där att kunna ”adoptera” nya fina prydnadskatter och hitta mycket annat skoj vid vår monter!

Mjau, nu börjar det vara mörkt på min balkong, så jag smyger in…
IMG_6460
Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Mina KATTonger har kommit!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *