Det är ju jag!

Om vi någon gång kommer att bo i ett hus med matte och husse, så vill jag ha en sådan här på taket, så alla förstår att här bor en Wikki:
fluffy cat yard art
Du hittar the fluffy yard cat HÄR!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Det är ju jag!”

    1. Kurr… Det kan nog fungera. Matte kanske kan klättra från balkongen upp på hustaket här?! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *