Oj vart tar alla bloggkatter vägen?

off
Jag började gå igenom en del länkar till mina vänner:

–  Vännen Azlan blev änglakatt, liksom fina Indy och Atos… Jag är orolig att detsamma gäller Jasmine

–  I maj jamade Botvid  och Lussekatt senast… Juni senast Gabriel och Issy. Ligan tassade litet i augusti.

Buffe och Vinnie har jag inte sett sedan 2012. Likaså störtcoola Bullen Carlzon. Då gick Farbror Skruttlund och Skorpan också i idé. Kanske Gumman också tröttnade på att blogga? Och Madeleine

2013 senast var i alla fall Cayley i farten… Senaste jamet från Fjutten var 2014. Så även Kattmaffian.

”Bloggen har upphört” står det hos Chinook, Cherokee och Busan. Likaså Drama & Nemo har flyttat vidare. Jag känner liksom inte igen Fröken Totts och Adams blogg. Till Haru och Tsuki kommer jag inte fram. Borta är Lisen och Goliath. Vägen är spärrad till kattfamiljen… Helt försvunnen är bildrika bloggen om Anna Myrins Felix. Liksom Flipper

Superfina persern Harry däremot är TILLBAKA efter några års uppehåll!

Kiara och Elliot har bytt adress, så det måste jag uppdatera. Madame och co flyttade också.

Oj, jag har nog lite uppdateringsjobb framför mig! Tass på er, ni som är kvar!!!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Oj vart tar alla bloggkatter vägen?”

 1. Hej Wikki
  Vi bytte namn på vår blogg och låste den efter att vi kände oss tvugna att värna om vårt hemmaliv och inte kände att vi kunde skriva lika fritt längre. Tyvärr gjorde även detta att vi totalt tappade all blogglust och numer skriver vi inte längre. Vi visste inte heller att någon annan tagit vårt gamla namn så vi kollade och förstår att inget gick att känna igen.
  Men vi följer dig fortfarande och du ska veta att vi uppskattar ditt bloggande mycket!
  Nosbuff till dig och din syster Nova och vi skänker en tanke upp till Tanja som vi saknar med sina landet inlägg.

 2. Hej Wikki! Kommer du inte alls fram till kattfamiljen? Jag har nämligen skrivit där att bloggen har flyttat till nya adressen djurfamiljen.se. Allt material är överflyttat dit. Har dock pgr av sjukdom inte bloggat på länge men hoppas kunna börja i år igen. Men byt gärna ut länken till djurfamiljen.se, de där vi kommer köra igång igen.

  1. Sniff…. Ja det är sorgligt nog så att det kan vara en orsak. Sedan tror jag att väldigt många har facebook som sitt medium nu – jag är väl en av de få som INTE har FB också, även om matte, husse och Stora matte har det… Men påFB försvinner ju liksom allt. Det vill jag inte! NosPuss Wikki

  1. Mjau jo då – det är bara jag som är struligt dålig på att sortera in kommentarerna på rätt svarsställe ibland och de blir liggande i arkivskåpet. Förlåt! NosPuss Wikki

 3. Men jag finns kvar!
  Även om matte ibland undrar hur länge hon ska fortsätta hjälpa mig att blogga… Men då hittar jag snabbt på något nytt bus som vi bara MÅSTE berätta om 😉
  Matte säger att med en katt med en så stor och spännande personlighet så skrivs bloggen av sig själv…
  Tassklapp
  /Mimmi

  1. Kurr, din matte har alldeles rätt. Konstigt att mattar kan råka ha det vid nåt sällsynt tillfälle! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *