Jag vill också smaka…

sidensvansar1
Matte fotograferade fina sidensvansingar utanför vår port. De satt och mumsade bär, massor… Jag vill också smaka! Mjau, inte bären – men fåglarna….
sidensvansar2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag vill också smaka…”

    1. En gång fångade vi en mumsans talgoxe på vår nätade balkong. Jag gav den i present till matte – levande. Hon sa att det var tur för mig. Mattar är obegripliga ibland. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *