Den vackra

Oj vad jag är slarvig ibland… Jag hittade ett bloggutkast som av misstag inte blivit publicerat, med bilder på en vacker katt från MSKs utställning förra året.
IMG_4840
Den här kissen hade så fascinerande ögon…
IMG_4843
Och det enda jag vet om den i övrigt är att den hade nr 573.
IMG_4846
Dessa ögon tycktes se rakt igenom allting och långt långt bort… Drömmande, liksom…
IMG_4858

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *