Nu börjar panten ticka in….

kvitton
Kommer ni ihåg att jag skrev om härliga ICA i Hällefors som ändrat så att gåvopant från deras pantmaskiner tillfaller Örebro katthem och Hundstallet? (Finns annars HÄR.)

Nu har både Nyheter24 och Aftonbladet/Lajkat snappat upp nyheten! Hoppas att det leder till att fler butiker runtom i landet följer exemplet och stöder katthem med pantgåvor! *svansdans*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nu börjar panten ticka in….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *