Till Alla Mina Vänner

nyårmtxt

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Till Alla Mina Vänner”

  1. Gott nytt år, Wikki och crew! Men även till alla er andra på 2 och 4 ben som på olika sätt är engagerade i hittekattsvängen.

    Hoppas 2016 blir året då alla börjar förstå hur litet var och en behöver bidra med för att få stopp på hemlösa katter. Kastrera, id-märk och registrera din egen katt så har vi nått ett viktigt steg. Stöd sedan ditt lokala katthem efter förmåga med tid eller /och pengar, husrum åt en hemlös, eller kunskap.

    Chanda, Milton och matte önskar alla katter och kattvänner ett fantastiskt 2016 <3

    1. Mjau tack så innerligt kära vänner! Må vi höja svansarna som flaggor för ett underbart 2016!! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *