Hemma igen

img_5823-768x576
Sååååå underbart att vara hemma i sin egen säng och få mysa ned nosen i den älskade och välbekanta trygga doften av min käraste matte!
IMG_5802
Snön på vår balkong var lika iskall som den på Landet!
Men matte hade gjort alldeles underbart fint med julgren i taket:
IMG_5803
IMG_5819
Hi hi där kom vår rufsiga husse med på ett hörn! Och Nova visar sin fina jule-råtta:
IMG_5809
Mjau visst är Landet toppen men hemma är bäst!
IMG_5798
GOTT NYTT ÅR NU, ALLA SMÅ OCH STORA VÄNNER! 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Hemma igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *