Nu har jag hämtat fler kattonger!

Sex JulPaket blev postade idag, fler ska packas!
Men först ska vi ha gos- och lekstund:
IMG_5638[1]IMG_5640[1]IMG_5641[1] IMG_5643[1]  IMG_5655[1]IMG_5651[1]IMG_5661[1]

Mjau vad mysigt vi kan ha det ibland, jag och Nova.
Hon tvättar mig så mjukt och fint mellan öronen.

Sedan sprallar vi iväg och lattjar med Tanjas leopardorm som vi fått ärva. Och så blir vi sittande en stund och tänker på henne istället…

Vi packar nog fler paket i morgon istället…

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *