Packning av KattGräs 2015

IMG_4888 - KopiaIMG_4894
Leverans till din marknadsvagn kommer snart, Sören Fernström!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Packning av KattGräs 2015”

  1. Suveränt.
    Hälsar Sören. Då kan matte kanske odla fram ett prov att ha i en målad kattkruka. Om hon kommer ihåg att det skall vattnas alltså.
    Fniss o Nosisar
    Sören

    1. Mjau, nu hoppas jag att matte odlar upp din kattgräskruka snart så vi får se resultatet?! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *