En grop i gräset är mysig

IMG_4677
Varje morgon tassar Tanja ut i gräset på Landet och letar upp någon av sina ”junar-gropar”… Att gräset är alldeles dyblött av dagg bekommer henne inte det minsta!
IMG_4682
Skulle det finnas en liten solstrimma så är det plus…
IMG_4897
Men en mulen grå dag som idag går det lika bra att sitta där och bara vara….
IMG_4915
Tanja lyssnar, spanar, vaktar, väntar… Något rör sig där i gräset…
IMG_4921
Ibland ger det bara besök av kletiga små sniglar i pälsen!
IMG_4924
Men det är så underbart att ha sin lilla grop i gräset och sitta där och drömma!
IMG_4928
Tanja har tappat en hel del vikt den sista tiden, hon har ingen aptit och har varit på ännu en provtagning för det. Och alla värden är inom det normala, både på njurar och sköldkörtel. Stora matte och Stora husse pysslar om henne och det blir fler undersökningar, men håll tummarna att Tanja får tillbaka matlusten! Och hon är precis lika envis, kelig och glad som vanligt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “En grop i gräset är mysig”

 1. Vi håller alla tassarna för att finaste Tanja återfår aptiten och att man hittar vad som felar och framför allt att det går att ordna till!
  *nosbuffar*

 2. Vi håller tassar och tummar och spinner healing spinn för att Tanja ska återfå sin aptit. Skönt att hon i alla fall har sitt humör och sitt kelbehov i behåll.

  Hoppas att det bara är någonting tillfälligt som inte stämmer.

 3. Även vi håller tummar och tassar för Tanja! Lilla Fröken vet hur det är att inte ha aptit och att behöva åka till veterinären. Hon hälsar att hon fick sova när ultraljudet gjordes men helt förskäckligt så rakade dom bort pälsen på magen. Så oförskämt!!

  Hoppas verkligen att det bara är ngt tillfälligt och inget allvarligt.

  Många nosbuffar till Tanja!!

 4. Vi håller oxå alla tassar för att ni ska hitta vad som gör att aptiten saknas för Tanja och en lösning.

  Helande tassar från alla oss här som nu har två gäster att ta hand om en period då det dräller in hemlösa katter på katthemmet. Två små rädda unga sötnosar som vi ska försöka få förstå att de där med två ben är helt ok.

  1. Mjau, det kommer ni att fixa galant! Med den goa superhusse som ni har finns ju bara ett tänkbart resultat dvs snart trygga småttingar! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *