Kunde inte låta bli….

111291_1
111292_1Jag testade att jama ett bud på en nätauktion. Och har nu blivit ägare till en massa småttingar! Dessa ska bli ett gäng adoptionspaket, till förmån för olika katthjälpare/katthem! Vad tror ni om det?

Fyra-fem katter grupperade i en liten familj som du och andra kattälskare kan ge nya hem till, samtidigt som ni hjälper till att hjälpa… Det är väl en bra idé???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Kunde inte låta bli….”

 1. Har du sett detta?? hur häftigt som helst!
  Måste vara ett av de största TNR projekten som finns.
  Ca 200 katter som lever fritt på disneyland. Som blivit kastrerade och matas varje dag men som inte är tama utan lämnas ifred…

  Har inte läst mycket alls om detta men ska läsa mer 🙂

  http://disneylandcats.com/about/

  1. Mjau, de är hämtade nu och jag har räknat missarna: 95 stycken! Plus att det smugit sig med en gris, en hund, ett får och 7-8 nallebjörnar ibland dem! NosPuss Wikki

 2. Jamar-bra idé, du är så påhittig Wikki! Vi adopterar gärna en långhårig, typ perserfamilj.
  Nospuss/Smiley

  1. Mjau, jag tror det fanns några sådana! Återkommer när de packats upp och gåtts igenom! Fanns en hel del unika gamla fina saker! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *