Nu är Sören i Eskilstuna!

Sören
Efter ett snabbt besök på Tuna Zoo där Sören har sin insamlingsbössa så håller han och matte+husse på att installera sig ute vid Vilstahallen! Där ses vi i morgon och på söndag, dvs Wikki FlatCat får representera mig! Kurr så kul!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Nu är Sören i Eskilstuna!”

 1. Matte hade så gärna velat komma för att äntligen få träffa Sören och hans entourage, plus Stora Matte och Matte. Men det går inte för hon och hennes kompisar måste se till att ”vårat”katthem får ett riktigt hejdundrande 25-årskalas.

  Vi vet inte riktigt om vi ska vara glada för det eller ledsna för att det efter så många år fortfarande finns hemlösa katter som behöver hjälp av våra volontärer och alla som frivilligt bidrar med pengar för att möjliggöra Katthemmets existens.

  När ska alla tvåbeningar lära sig att ta ansvar för att ge oss det trygga hem vi har rätt till? När ska man förstå att vi mår bättre som kastrerade så vi slipper duka under i våra ansträngningar att försöka få kull efter kull att överleva (honor) och slippa slåss och lida av skador eller i värsta fall dö av de infektioner vi får i såren när vi försöker hävda våra revir (hanar)?

  Gör vad ni kan för att få fler att förstå att det vi alla önskar är en trygg tillvaro i en familj som älskar oss för dem vi är och så länge vi lever.

  Nosgos från två f.d. Katthemskatter som hade turen att få hjälp till ett eget för-alltid-hem <3

  1. Nu kommer ju Sören till Örebro den 23-24 januari, kanske ni kommer förbi då? Och alla mattar ska nog vara på plats också!!! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *