Kylskåpet som kan jamiska

IMG_4628
Vi fnissar lite åt språkmanualen till Landets nya kyl och frys – ibland låter det som en belåten katt. Här förklaras alla dess olika läten, så att man inte ska tro att något är på tok om kylskåpet spinner!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kylskåpet som kan jamiska”

  1. Hahaha… fick också en sådan lapp när kylskåpet byttes här. Än så länge har det inte pratat kattspråk, men de flesta andra har dykt upp 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *