Sömnigt läge som vanligt

IMG_4796
Pejsts och Janssons kompis ”Fjant” är på utställning i Eskilstuna.Han bara spinner – det är ju toppen att få så mycket uppmärksamhet!
IMG_4802
Sören vilar och myser på sitt fårskinn ute på marknadsvagnen – han blir utställd i morgon, så idag kan han koppla av. Han rynkar lite på nosen när bussen rasslar förbi bara…
IMG_4783
Och så håller han ett litet öga på mina kattsaker!
IMG_4787

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Sömnigt läge som vanligt”

  1. Oj, när vi såg bilden hoppade matte till. Så lik vår älskade Sullivan, salig i åminnelse <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *