Vi kan väl ses på söndag?!!!

mskNu på söndag är det samling vid pumpen! Eller snarare: I Vilstahallen, Eskilstuna!

För där kan du träffa mig, Wikki FlatCat, samt matte och Stora matte, berömda klappkatten Sören med matte Nalle, husse Lasse och kompisen Signe, plus Farbror Fritzz och hans matte! Kanske det dyker upp fler kattvänner eller bloggkatter/kattbloggare, vem vet? Det är nämligen på söndagen som huskatterna ställs ut!

Fast Sören och co smyger dit redan på lördagen med sin marknadsvagn och klappchans finns även då! Utställningen är kl 10-16 båda dagarna.

Jama gärna till om du tänker komma och hälsa på! Stora matte säger att om skördevädret håller i sig så kommer hon att ha absolut purfärskast tänkbara kattgräshavre att tillhandahålla också! *svansdans*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vi kan väl ses på söndag?!!!”

  1. Det är det tråkiga med kategori-utställningar; man får inte träffa sina goa vänner från de andra kategorierna… 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *