Wikki FC på äventyr igår

”Du Wikki FlatCat” viskar Sören, ”ta inte illa upp men jag tycker du börjar se väldigt maläten och sliten ut! Är det inte dags att matte uppdaterar dig med en ny FlatCat!!?”IMG_3269
Mjau, jag måste ju erkänna att han har rätt – min synnerligen beresta FC ser ju inte så väldigt prydlig ut längre… I synnerhet inte intill denna stiliga kille! Men den skötte representationen bra på kattutställningen i Mimerhallen i Västerås igår ändå!
IMG_3280
Sören visade att han är katt för sin svans i alla fall när han skulle visa upp sig i Four Friends monter. Han putsade den sammetssvarta pälsen noga:
IMG_3266
För han skulle ju posera med Meeri och Susanne!
Alla tre har proffsiga filmstjärneleenden:
IMG_3273
Men vänta nu hur skrynklade Meeri till din svans, Sören???! Vred hon om den?
IMG_3275
Efter fotograferingen serverades förfriskningar av klass – alltså det i påsarna högst upp på bilden. Det andra var till mattar och hussar att mumsa på:
IMG_3281

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *