Härliga utställningskatter…

Att vara på utställning är jättejobbigt! Framåt eftermiddagen blir katterna redigt trötta:
IMG_3284
En del boar in sig ordentligt och man får bara ana var de är:
IMG_3286
Andra, som Triton här, lyckas ändå ha en majestätisk pose:
IMG_3288
Sovstilarna är många:
IMG_3290
Den här lilla skönheten heter passande nog ”Stolen Heart’s Baby Sleepy”!!
IMG_3296

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Härliga utställningskatter…”

    1. Jag skulle kunna tänka mig att ens korg blir en borg och där får man i alla fall vara i fred?! TassKram Wikki

  1. Hi, hi även toalådan fungerar som en borg! Jag blir full i skratt, fniss fniss!
    Buffar med min panna till Dig Wikki //Smiley
    PS Sören hjälpte husse att vinna kattmat och sand. Supergulligt av fine Sören DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *