Kära Katteverket!

katt
Nu jobbar jag med min deklaration till KATTeverket.
Den ska vara intassad i morgon senast kl 24.oo och innehålla redovisning av följande:

INKOMST AV TJÄNST KATT:
Fri tillgång till torrfoder.
Blötmat morgon och kväll.
Dentisar och godis emellanåt (Oregelbunden inkomst).
Gåvor till Tasserierna (saker).

INKOMST AV NÄRINGSVERKSAMHET:
Bloggkattverksamhet endast i välgörenhetssyfte. All intäkt tillfaller annan katt, katthjälpare eller kattorganisation. Omsättning lagom mycket. Löneuttag: 0 kr.
AVDRAG AV TJÄNST KATT:
Resor till/från Landet för inspiration – liftar med matte.
Slitage på kattlåda och klöspelare, omfattande.
AVDRAG AV NÄRINGSVERKSAMHET:
Övriga utgifter (Porton för utskick mm) ”Ganska mycket”.
lagkatt
KATTEREDUKTION:
Omkostnader för 1 st matte.
Omkostnader för 1 st husse.
Omkostnader för 1 st syster Nova.
ÖVRIGA UPPLYSNINGAR:
Enda tillgång: 1 st aktiv Wikki.

Då de sammanlagda tillgångarna ej överskrider normen för sKATTebefrielse, så yrkar jag härmed att få fortsätta vara en FRI KATT!

Och som jag föreslog redan i min deklaration 2013, så tycker jag det vore en självklarhet att få göra sKATTeavdrag för donationer till katthjälpsverksamhet! Tänk vad det skulle gynna hemlösa katter, och många fler skulle kunna göra så här:blankett

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kära Katteverket!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *