Det var ju riktigt trivsamt här!

IMG_3219
Agrias stol tycker jag om, jamar Sören. Kan man beställa en sån?
Signe visade att hon också gillar att bli klappad:
IMG_3444[1]
Behöver vi sådana här, Matte?
IMG_3233IMG_3236
Och så får Sören syn på något spinnande: Ett finfint ätbart klätterträd!
IMG_3247
För att inte tala om de rosa leksakerna:
IMG_3250
Tänk att den här skylten passade så bra – jag är ju här BARA IDAG!
IMG_3256
Men vad i jamarns – Signe har tagit Sörens stol!!!
IMG_3230
Djup suck….
IMG_3245
IMG_3261
Tur att matte Nalle räddar situationen genom att posera med söta Signe!
Nu är jag trött och vill sova en stund!
IMG_3264
Tack för visiten, Sören och Signe!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Det var ju riktigt trivsamt här!”

  1. Och tänk på bara ett enda litet ögonblick kom en kommentar på Agriaflickans mejl. Fixa adressen. klart han skall få en stol hemskickad. Snacka om Charmknutte. Vi ses i morgon. Kramisar och Nosisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *