Till Djurmagazinet för att hälsa på Livbojen-gänget!

Oj vad förvånade de blev när Sören och Signe kom intassande på Djurmagazinets ett-års-jubileum! Och Livbojengänget blev så glada:IMG_3199
Hej Sara, här kommer vi! Vad mycket fint ni har på loppisbordet!
IMG_3220
En väldig massa gottis finns det här:
IMG_3240
Och fågel i koppel – hörde dock ej till gottiset….
IMG_3210
Men i kassan serverades smaskens kattkyssar:
IMG_3222
Så jag stannar här en stund och hjälper till!
IMG_3226

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *