Jag blev så trött

…av att fira födelsedag, så jag har inte orkat blogga…IMG_2981
Och nu kommer inte inspirationen fastän jag har både papper och penna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag blev så trött”

  1. Klart du är trött, Wikki, så många presenter som du delade ut på födelsedagen. Man får bli lite trött och inspirationsbefriad när man är en liten men hårt arbetande blogg-katt.

    *nosgos* från oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *