Undrar om ni orkar ett Tasseri snart?!

IMG_3086
Det skräpar lite saker här, och någon kanske kan tycka att de är värda att tävla om?
Eller har jag tröttat ut er alldeles med mina auktioner och aktioner och påhitt?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Undrar om ni orkar ett Tasseri snart?!”

    1. Mjau, jag ska försöka komma igång med det – har bara inte kommit på nåt bra tema att tävla med! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *