Vi ska brassa brasa!

Matte säger att det blir Valborgsfira med våra vänner i kväll! Med grillning och frysa/huttra ute, för så brukar det vara varenda Valborg… Kan väl inte vara något att fira? Jag tänker hålla mig inne i värmen på en mjuk mysig filt och matte kan gärna få krypa in där hos mig istället!

kotte
Och ruska om i era eldningshögar så att inga djur är kvar där!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vi ska brassa brasa!”

    1. Mjau, det mysiga med att vara hemma är att det dyker upp extra många glada klappare som sover över och gosar mig! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *