Hugga klorna i…

Vi har fått besök! Av Stora matte! Och hon begriper inte….
IMG_2768[1]
Att det här betyder ”Lyft upp mig!” på noviska!!!
IMG_2773[1]IMG_2775[1] IMG_2777[1]
Perforerade ben, har ni råkat ut för det någon gång???
IMG_2783[1]

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Hugga klorna i…”

  1. Jösses, snacka om att vara total analfabet på jam-nov-iska – hur övertydlig ska en katt behöva vara???

    1. Mjau, det kan man verkligen fråga sig! Nova och jag ska ta ett allvarligt jam med Stora matte om hennes behov av syn- och hörseltest! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *