Vaddå DIN bulle?

Matte hade fika med på badkarskanten till oss. Varsin bit av fröbulle!
IMG_2787[1]
Men så började hon att protasstera när jag skulle ta min bit!
IMG_2786[1]
Jag råkade tappa den på golvet också… ”ÅÅÅ WIKKI! Den godaste bullbiten, på badrumsgolvet. Nu kan jag ju inte äta den?!!! Hur tänkte du?” suckade matte.
IMG_2788[1]
Tänkte? Det var väl matte som inte tänkt på att en liten katt också vill smaka fröbulle???
IMG_2791[1]

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vaddå DIN bulle?”

  1. Klart matte borde dela med sig!;)
    Mailade dig om knapparna när du lade ut det på din blogg. Har du svarat? Lite orolig då min mail krånglat :s

  2. hej tar ni emot saker med katter på hittade en lapp på santessons loppis om katsaker önskas. tar ni emot gossedjur prydnassaker mm? / mvh love

    1. Hej Love, ja det stämmer – jag samlar ihop kattsaker som sedan används till att få in pengar till hemlösa katter i Eskilstuna och Örebro. Du kan maila till mig på bloggkatten@hotmail.com så är jag nyfiken på vad du har med katterpå!!? Tack på förhand! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *