Alla årsmötens tid är nu…

Det är inget undantag för Örebro katthem, så styrelsen gnuggar geniknölarna nu och funderar på vad som ska tas upp på årsmötet, som traditionellt hålls i mitten av mars.
Kanske jag ska ta mig en runda på katthemmet och intervjua kollegorna där om det finns något som de vill ha jamat om på mötet?loa-loa6
”Jag kan vara justeringskatt!” erbjuder sig Loa-Loa.
Pussan grubblar på om hon skulle passa till protokollsförare?!
pussan2
”Får jag sköta ordförandeklubban??!” undrar Terror. ”Om jag är kvar på katthemmet då, vill säga. Egentligen hoppas jag ju på att bli adopterad så snart som det är tänkbart!”
terror5

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *