Wikkis Kattauktion nr 1

IMG_2744[1]
Det här är katten som passar alla, även allergiker: En rätt massiv katt i stadig keramik och med mysigt retrostuk jamar att den är hemlös och gärna vill bo hos dig!!! Den är 14 cm hög och 12 cm bred och har en liten hängögla i svansen. Vilken keramiker eller konstnär som ligger bakom denna kisse med stadiga tassar vet vi inte, det finns ingen signatur på den. (Om någon känner till det, så tipsa oss gärna!)

Du kan lägga ett alldeles vanligt auktionsbud på VäggMissen med hjälp av kommentar på detta blogginlägg! Auktionen pågår till och med söndag 22/2 kl 20.00 och behållningen går till en katthjälpsaktivitet via VOOV. Men då det är en känslig situation kring katterna och deras ägare, så kan jag inte jama mer om det! ♥

Andra bud: Det blir ju totalt 750:- från oss! Nosbuff Sven & company
Första bud: Chanda och Milton + matte jamar 450 kr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Wikkis Kattauktion nr 1”

 1. Vilken fin kisse, för att inte tala om syftet med auktionen. Vi jamar 150:– var och slänger in lika mycket från matte, nå’t ska den lata människan göra. Totalt 450:- alltså. Mailar du lämpligt konto, Wikki? Och pussa litet på fina Nova och Tanja också.

  *nosgos* från Helenelund

 2. Charmig kisse!
  Här är vi tyvärr jamaroroliga för Mårrgan som är sjuk (har skrivit lite mer på bloggen) och skulle behöva all tasshållning vi kan få.
  Tyvärr får vi avvakta med auktionen tills vi vet hur mycket vettiskostnaderna blir, de har en förmåga att dra iväg trots försäkring.
  *nosbuffar*

  1. Jag måste jama att det var verkligen sorgligt att läsa om att Mårrgan tassat över Bron, förstår att förlusten är lika slitande som alltid i era hjärtan! Men Mårrgan vilar nu i SkaparKattens Mjuka Tassar och väntar där på er alla… NosPuss Wikki

 3. Hej Wikki, alltså vi e ju 4 st missar här så då blir budet från oss 600:-, oj nu ropar matte att hon också budar 150:-, då blir det ju totalt 750:- från oss! Nosbuff Sven & company.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *