HurrJam vad söta kort jag fått!

IMG_2356[1]
Anrika ”Väv-och Hantverksboden” i Eskilstuna stänger efter mer än 30 års säljande av vävtillbehör och presentsaker.  Stora matte köpte gärna trevliga prydnadssaker med kattmotiv där – det ”sista fyndet” och lite annat kommer att dyka upp i ett nytt Tasseri, snart!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *