Vill till Landet snart…

IMG_2358[1]IMG_2363[1]IMG_2393[1]IMG_2414[1]
Åkersorkarna där är JÄTTESTORA! Och en av dem är visst gravid!
JulTass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vill till Landet snart…”

  1. Åkersork!!! *skrattar hysteriskt* Ni katter har verkligen ingen koll på bytesdjuren! Det där är en… en… *funderar skarpt*… en… jo, det är en spetshornad fyrfoting, tror jag den kallas. Jag brukar försöka jaga dem i skogen, men kopplet är för kort och matte springer inte tillräckligt fort för att hinna ikapp dem. Tycker hundsonligen att det är bra att de förökar sig, för de ser jättegoda ut!

    Voffsig fortsättning på julen, önskar Belle, jakthund.

    1. Mjau, hon sitter trygg i sin lilla vaktstuga på trappan – med utkiksglugg och varm frigolit på golvet.. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *