Farliga saker för katter

Plastkassar ska man se upp med – läs mer HÄR!
Vikfönster kan vara en fälla- läs mer HÄR!
Persiennsnören och andra hängande snören – läs mer HÄR!
Småsaker som kan fastna i magen – läs mer HÄR!
Julsaker som katter ska se upp med – läs mer HÄR!
Farliga saker i vardagen och utomhus – läs mer HÄR!
Brinnande ljus och katter – läs mer HÄR!

Val av klösträd – läs mer HÄR!
Uteliv kontra inneliv – läs mer HÄR!
Och se upp för vatten:
bailey

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *