Tack SkaparKatten

Hördu SkaparKatten!
Hur kommer det sig att Du hittar på så mycket Märkligt? Våra KattDagar kan vara fyllda av jobbiga, roliga eller konstiga saker, av tårar och skratt och gåtor… Och jag har legat här på balkongen och tänkt på hur en liten sak man säger eller gör kan påverka ens liv för lång tid framåt. Ibland räcker det med en blick, en tassvink eller ett litet pip!

spanaFör hur det var den där gången när matte tittade ut från sin balkong och såg mig där borta på jourhemmets balkong, och våra blickar möttes… Hur skulle det ha varit annars? Omöjligt att veta…

IMG_9566Men nu bor jag här, vid en annan balkong med vid utsikt, med min älskade matte och min lillasyster Nova och vår husse. Jag möter matte med massor av kattprat och pjurr varje eftermiddag eller kväll när hon kommer hem från jobbet för att berätta för henne hur viktig hon är för mig, och hur mycket det betyder för mig att hon, min kära matte, finns!

Tack, SkaparKatten, för att Du tassade ihop Skapelsen med alla finurligheter som mattar och balkonger! ♥ ♥ ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *