Inlägg 9200

9200
Det förra inlägget var mitt 9200e – kan ni fatta?!! Jag hisnar själv!
Att denna lilla luddhjärna kan tassa ned så mycket i en kattblogg???
Summan innebär att jag skrivit minst 3 inlägg per dag sedan starten, och om jag fortsätter hålla den takten så kommer jag att skriva mitt 10000e inlägg preliminärt någon gång i maj 2015…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Inlägg 9200”

  1. Bra jobbat.
    Tycker inte alls att du är någon luddhjärna utan en alldeles ovanligt liten klok katt Wikki och vi ser fram emot många, många fler av dina inlägg.
    Nospussar till dig o Nova och Kramisar till din Crew.
    Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *