Jag är inte på rymmen

Men jag tänkte ge ett lite förklarande Mjau till alla er som undrar varför det står så lite i min blogg just nu: Det beror helt enkelt på att mina medtassande skribenter matte och Stora matte har fullt upp med att sköta de vanliga praktiska sakerna – men också med att stötta varann nu när Gammelmatte behöver så mycket närhet och stöd och tröst, och vara hos henne.

Så jag och Nova sitter på balkongen och skickar all SpinnHealing vi kan åstadkomma nu till Gammelmatte – det går som en varm sång från våra hjärtan till henne!
Gammelmattes Tass bidrar med en massa KärleksKurr från sitt håll också!
IMG_0338[1]

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Jag är inte på rymmen”

 1. Ta varsam tass om varandra, Gammelmatte och Tass. Vi tittar in regelbundet för att se om det finns några positiva nyheter. Vi spinner healing- och tröstespinn till er alla. Fast kanske all mest för Tass som vi tror saknar sin matte och det vanliga livet allra mest.

  *nosgos*

  1. Mjau, Stora matte och hennes bror och mattes kusiner är hos Tass varje dag. Han har kattlucka och kan tassa ut och in fritt – men ligger mest på Gammelmattes säng och väntar… TassKram Wikki

 2. Inte behöver ni förklara varför man kan tro att ni är på rymmen.
  Klart att Matte och Stora Matte vill hjälpa och stötta och bara vara där för Gamla Matte <3

  Tassklappar o Nosbuffar

  1. Mjau, våra mattar och hussar i alla generationer är ju så viktiga för oss! *spinner*
   Och så våra kattvänner så klart!
   NosPuss Wikki

 3. Så fint katt och klok.
  Men min äldre granne förlorade just sin vän, katten Kasper. Hon gråter och är otröstlig.
  Jag söker för hennes del en vuxen katt. Hennes Kasper var rödpälsig. Vi bor i Södertälje, och ev. Den nya katten skulle inte vara ute katt. Damen bor i en lägenhet.
  Maria.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *