I torsdags fyllde Örebro katthem 11 år…

Det var en helt vanlig dag på Katthemmet, men för katterna i katthemmets beskydd betydde det ännu en dag i behagligt skydd från det  strilande regnet och höstens vindar.
En dag som räddar liv – för dem och alla de andra katterna i jourhem runtom i Örebro.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAhjulle1basco2 majvind5
Hjälp oss att hjälpa fler – stöd Örebro Katthem du också!!!
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Grattis på 11-årsdagen i efterskott, mitt kära katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “I torsdags fyllde Örebro katthem 11 år…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *